Поліцейські сподіваються, що паперової роботи стане менше / Фото УНІАН

Як повідомила прес-служба відомства, про це глава Нацполіції Хатія Деканоїдзе заявила у четвер, 21 квітня, під час презентації проекту перепідготовки дільничних офіцерів поліції.

Під час спілкування з учасниками навчальної програми Деканоїдзе запевнила поліцейських, що найближчим часом всі вони працюватимуть за новими стандартами.

"Поступово ми маємо відійти від паперової роботи та запровадити нові електронні системи документообігу і пошти. Для цього нам потрібні сучасні дата-центри, бази, сервери, які будуть "головним мозком" Нацполіції", - зазначила вона, висловивши сподівання на підтримку іноземних партнерів.

Відео дня

Читайте такожУ ВАСУ відреагували на заяву Деканоїдзе про реванш міліцейської системи

Дільничний офіцер поліції Дарницького управління поліції Головного управління Національної поліції у м. Київ Роман Сочко розповів, що у своїй щоденній роботі поліцейським справді доводиться багато уваги приділяти саме роботі з паперовими документами.

"Я сподіваюсь, що найближчим часом паперова робота зменшиться, і ми зможемо частіше виходити на вулиці нашого міста і приносити користь суспільству", - зазначив він.