Алексей Мозговой / Фото с сайта боевиков

Про це заявив генерал армії України, екс-керівник зовнішньої розвідки Микола Маломуж, повідомляє 112.ua.

Читайте такожУ Порошенка назвали свою версію вбивства Мозгового

"У цій ситуації є сенс говорити про такі групи, які виконують спецзавдання, а особливо це пов'язано з тим, що суперечність є мыж Плотницьким і Мозговим, це як раз був привід для того, щоб дати шлях, начебто, слідства до Плотницького... але це працюють спеціальні служби, використовуючи різні угруповання для контрактації та їх знищення. Тому, в даній ситуації, спеціальні служби провели операцію щодо Мозкового, але буде продовження", - заявив.

Відео дня

Як відомо, повідомлення про загибель Мозгового в результаті обстрілу його машини на трасі Перевальськ-Луганськ з'явилось 23 травня. За попередніми повідомленнями, разом з ним під час обстрілу загинули 7 чи 8 чоловік.

Разом з тим російські прокремлівські ЗМІ і самі бойовики поклали відповідальність за загибель Мозгового на українських силовиків.

Як заявив так званий "начальник слідчого відділу прокуратури луганщини" Леонід Ткаченко, були обстріляні три автомобілі, в яких рухалися представники угрупування "Призрак", в тому числі їх лідер Олексій Мозговий, охоронець, водій і прес-секретар.