Найближчим часом суд обере чоловіку запобіжний захід / колаж УНІАН, скриншоти з відео

Поліція затримала чоловіка, який в Броварах кинувся зі зброєю на поліцейських. Наразі йому повідомлено про підозру та загрожує до 5 років тюрми. Про це повідомили в Національній поліції України.

"Фігурант — раніше судимий місцевий мешканець. Йому оголошені підозри за хуліганство, погрози вбивством поліцейському та нанесення тілесних ушкоджень поліцейському. За цими статтями Кримінального кодексу йому загрожує до пʼяти років позбавлення волі. Зараз він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання", - інформує поліція.

Слідчі оголосили затриманому підозри у скоєнні злочинів, передбачених ч. 3 ст. 296, ч. 1 та 2 ст. 345 ККУ. 

Зазначається, що увечері 8 травня нетверезий 50-річний чоловік вчиняв хуліганство у закладі. Коли поліцейські прибули на виклик, він продовжив вчиняти хуліганські дії, став кидатись на поліцейських, в решті дістав зброю та погрожував правоохоронцям. Поліцейські затримали чоловіка та вилучили зброю.

Повідомляється, що найближчим часом суд обере затриманому запобіжний захід.

"Жоден напад на поліцейських та зневажливе ставлення до правоохоронців не залишиться безкарним", - наголошується у повідомленні.

У соціальних мережах ще вчора з'явилося відео, де чоловік зухвало погрожував правоохоронцям. Зокрема, на кадрах можна почути, як житель Броварів нецензурно висловлюється, після чого плює в обличчя одному з поліцейських. Потім між чоловіками сталася сутичка. Зрештою броварець взагалі погрожував правоохоронцям пістолетом.

У соціальних мережах також пишуть, що на кадрах був місцевий кримінальний авторитет Віктор Журавель, також відомий як "Віхо".

СБУ викрила кримінальних авторитетів з РФ - подробиці

Як повідомляв УНІАН, у серпні 2022 р. у Києві затримали двох кримінальних авторитетів з Росії які намагалися вступити до добровольчих батальйонів столиці.

Згідно з даними СБУ, один із затриманих виявився громадянином Російської Федерації, який перебував у санкційному списку РНБО як кримінальний авторитет, причетний до вчинення тяжких злочинів. У зв’язку з цим у нього була заборона на в’їзд до нашої держави.

Іншим зловмисником є російський рецидивіст, неодноразово засуджений до ув’язнення, зокрема за вбивство. На території України він також перебував нелегально.

СБУ інформує, що з метою недопущення злочинів вказані особи були примусово видворені з України.

Вас також можуть зацікавити новини: