Під час процесуальних дій було затримано організатора бізнесу \ фото УНІАН

Поліція викрила діяльність борделю в центрі Києва.

Читайте такожМіліція ліквідувала бордель на бульварі Лесі Українки

Про це повідомляється на сайті Національної поліції. Правоохоронці після отримання інформації про роботу борделів на вулицях Великій Васильківській та Хрещатику провели санкціоновані обшуки за місцем мешкання та в автомобілях організатора, а також за місцем надання послуг інтимного характеру.

Відео дня

Під час процесуальних дій було затримано організатора бізнесу - 32-річну жительку Полтави. У поліції встановили, що сутенер орендувала квартиру у центрі столиці і завербувала 12 дівчат, які погодилися надавати сексуальні послуги за гроші.

Під час обшуків правоохоронці вилучили гроші, мобільні телефони, чорнові записи, банківські та телефонні картки, комп’ютерну техніку. Повії віддавали половину від зароблених грошей організаторці, а решту забирали собі.

Під час процесуальної дії у борделі перебувала одна дівчина, яка надавала сексуальні послуги за винагороду. Стосовно неї поліцейські склали протокол за вчинення правопорушення, передбаченого ст. 181-1 ("заняття проституцією") кодексу про адміністративні правопорушення.

Слідчим відділом Голосіївського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 303 Кримінального кодексу ("сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією"). Організатору повідомлено про підозру, їй загрожує до семи років позбавлення волі. Правоохоронці встановлюють місцезнаходження інших жінок, які працювали у борделі.