Дмитро (ліворуч) і Михайло Добкіни / фото УНІАН

Народні депутати Михайло і Дмитро Добкіни не потрапляють до наступного скликання Верховної Ради України.

Так, Дмитро Добкін, відомий своєю дивною поведінкою в Верховній Раді, балотувався на мажоритарному окрузі №178 в Харківській області.

Згідно з відомістю про підрахунок голосів виборців, опублікованій на сайті ЦВК, Добкін-молодший набирає в окрузі лише 16,38% голосів і знаходиться на третьому місці. Лідирує кандидат від "Слуги народу" Олександр Літвінов з показником 31,51%. На другому місці - самовисуванець Анатолій Русецький з 29,60%.

Відео дня

Читайте такожЛитвин програє вибори у своєму окрузі на Житомирщині

На даний момент ЦВК опрацювала 98,75% голосів виборців в окрузі.

А старший з братів, Михайло Добкін, ішов у парламент за списком партії "Опозиційний блок". Проте партія не змогла подолати 5% прохідний бар'єр.

Після обробки 79,15% протоколів по багатомандатному виборчому округу, "Опозиційний блок" набирає лише 3,18% голосів і залишається "за бортом" Верховної Ради.

Михайло Добкін "прославився" після гучного відеоролика, де він скаржиться на "по-дебільному написаний" текст Геннадію Кернесу, а той йому відповідає, що "все х***я" і треба знімати "по новій".

Нагадаємо, народний депутат чотирьох скликань В'ячеслав Богуслаєв після обробки 79,45% протоколів, програє вибори кандидату від "Слуги народу" Сергію Штепі.