Кружляк працював на двох матчах Динамо в Лізі Європи / фото uefa.com

УЄФА призначив арбітрів, які працюватимуть на матчі між "Ференцварошем" і київським "Динамо" у другому турі групового етапу Ліги чемпіонів.

Читайте такожПеренесе операцію: новачок Динамо отримав травму і не дебютує за команду до наступного року

Про це повідомив офіційний сайт київського клубу.

Відео дня

Головним арбітром поєдинку призначений 36-річний Іван Кружляк зі Словаччини. Допомагати йому будуть на лініях співвітчизник Томаш Сомолані і француз Сиріл Гренгуар. Четвертим рефері стане словак Борис Мархефка.

Відповідальними за VAR будуть Крістіан Дінгерт і Бібіана Штайнхаус з Німеччини.

Кружляк двічі працював на матчах "Динамо". Він обслуговував гру киян у плей-офф Ліги чемпіонів проти "Олімпіакоса" (1:0) у 2019-му році, а також роком раніше - матч "Лаціо" - "Динамо" у плей-офф ЛЄ. Тоді була зафіксована нічия - 2:2.

"Ференцварош" - "Динамо": перед матчем

  • Матч пройде 28 жовтня на стадіоні "Групама Арена" в Будапешті. Початок - о 22.00 за Києвом.
  • У стартовому турі групового етапу ЛЧ "Динамо" зазнало першої поразки при тренерському штабі Мірчі Луческу, поступившись на своєму полі "Ювентусу".
  • "Ференцварош" зіграв перший матч на цій стадії турніру вперше за 25 років і був розгромлений "Барселоною" в Каталонії з рахунком 1:5.
  • "Динамо" в майбутньому поєдинку не допоможуть ключові гравці команди - воротар Георгій Бущан і захисник Віталій Миколенко. В обох підтвердився коронавірус.