Наприкінці тижня в Україні стане тепліше / фото picjumbo.com

Похолодання, що зараз охопило Україну, триватиме ще кілька днів. Подекуди очікуються заморозки, дощі, а у горах - мокрий сніг. Температура підвищиться лише наприкінці тижня. Про це свідчить прогноз синоптика Ігоря Кібальчича на порталі meteoprog.

Погода 9 травня

У четвер, за його даними, в Україні буде переважно без опадів, лише у Криму та Карпатах пройдуть дощі, а у високогір'ї - з мокрим снігом. Швидкість вітру буде 7-12 м/с, у південній частині та Криму вдень окремі пориви сягатимуть 15-17 м/с. Температура повітря вночі +5…+10 °С, у північній половині +1…+6 °С, на поверхні ґрунту та місцями у повітрі заморозки 0…-4 °С. Вдень в Україні буде +10...+17 °С.

Погода 10 травня

Напередодні вихідних в Україні очікується малохмарна погода без опадів по всій країні. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с. Вночі буде +1…+6 °С, у північних, центральних та східних областях на поверхні ґрунту та місцями у повітрі заморозки 0…-4 °С. Вдень повітря прогріється до +13...+18 °С.

Відео дня

Погода 11 травня

У суботу в Україні переважатиме суха погода, лише у Карпатах та Криму пройдуть вдень короткочасні дощі. Температура повітря вночі +4...+9 °С, а вдень вже буде +17...+22 °С.

Погода 12 травня

У неділю, за словами Ігоря Кібальчича, у Криму та Карпатах очікуються невеликі дощі з грозами, в решті регіонів країни без опадів. Температура повітря вночі +7…+12 °С, а вдень потеплішає до +19…+24 °С.

Погода до кінця тижня - прогноз

Синоптик Наталка Діденко каже, що до кінця тижня в Україні збережеться свіжа погода. На Провідну неділю, за її даними, буде помірно тепло, +15...+20 градусів.

Вас також можуть зацікавити новини: