На Таврійському напрямку знешкоджено 21 одиницю озброєння та військової техніки противника / фото Генштаб ВСУ

На Таврійському напрямку упродовж доби Сили оборони знищили майже роту російських окупантів, знешкоджено 21 одиницю озброєння та військової техніки противника, повідомив Об'єднаний прес-центр Сил оборони Таврійського напрямку.

Зазначається, що підрозділи ракетних військ та артилерії Сил оборони на цьому напрямку протягом доби виконали 1004 вогневих завдання. В прес-центрі уточнили, що мова йде як про контрбатарейну боротьбу, так і про роботу по планових цілях, виявлених раніше. 

"Втрати противника на таврійському напрямку складають майже роту (чисельність у російській роті становить від 90 до 120 осіб - УНІАН). Також знищено та пошкоджено 21 одиницю ворожої ОВТ. Досі залишається високою загроза застосування противником ракетного озброєння та безпілотних літальних апаратів по об’єктах військової та цивільної інфраструктури на всій території України", - йдеться у повідомленні.

Відео дня

Втрати окупантів - остання інформація

Втрати окупантів серед особового складу перетнули знакову позначку і сягнули 200 тис. 590 осіб. З них 610 ворогів ліквідовані за останню добу. 

Також за добу ЗСУ знищили 9 ворожих танків, 17 бойових броньованих машин, 16 артилерійських систем, 16 БПЛА оперативно-тактичного рівня, 9 крилатих ракет.

Вас також можуть зацікавити новини: