Маріупольські партизани підірвали машину з російським офіцером, поділився Петро Андрющенко / колаж з фото t.me/andriyshTime

У поки ще окупованому росіянами місті Маріуполь Донецької області партизани підірвали автомобіль, в якому знаходився офіцер РФ із кавказького підрозділу.

Підрив авто в Маріуполі здійснили представники місцевого спротиву - інцидент трапився у селищі Кіровка на вул. Нестерова (Приморський район), повідомив радник маріупольського міського голови Петро Андрющенко у своєму каналі в Telegram. За його даними, ворожого вояку відправили у лікарню. Радник мера Маріуполя підкреслив, що "факт знешкодження окупантів прямою дією - це прям красивіше за бавовну".

"Маріупольський спротив підірвав автівку російського військового офіцера одного з кавказьких підрозділів. Разом з офіцером. Сам підрив стався синхронно з маріупольською "бавовною", що дозволило приховати його від уваги поліцаїв та ФСБ до госпіталізації...", - додав Андрющенко.

Відео дня

У центрі уваги Маріуполь - сьогодні це треба знати

Варто зазначити, що партизани вже не раз підривали ворогів та їхніх посіпак на окупованій частині української держави. Зокрема, на початку листопада повідомлялося, що активісти підірвали машину російського силовика.

Крім того, у місті не раз "розцвітала бавовна". Нагадаємо, у ніч на 15 грудня стало відомо, що у Маріуполі пролунав потужний вибух. За відомостями Маріупольської міськради, щось дуже сильно палало за найбільшим торговельно-розважальним центром міста - "ПортСіті", який вороги повністю зруйнували.

Довідка УНІАН. Росія на нашій території вже зазнала колосальних втрат. Загальні втрати ворога на 16 грудня 2023 року становлять приблизно 344 820 окупантів.

Вас також можуть зацікавити новини: