Повідомлялося, що Дональд Трамп готовий натиснути на Україну, щоб Путін отримав Крим і Донбас / фото REUTERS

У колишнього президента США Дональда Трампа назвали "фейковою новиною" повідомлення про те, що у нього нібито є план припинення розв'язаної Росією війни в Україні, пише New York Post.

Нагадаємо, у Washington Post із посиланням на джерела повідомили, що Трамп за зачиненими дверима обговорює ідею примусити Україну віддати Росії Крим і Донбас в обмін на припинення вогню у війні, в якій загинули десятки тисяч людей.

Представник передвиборчого штабу Трампа Джейсон Міллер назвав це "фейковою новиною". За його словами, Трамп не ухвалить "мирний план" доти, доки не прийде до влади і належним чином не зважить усі наявні варіанти.

Відео дня

"Усе це - фейкові новини від Washington Post. Вони просто вигадують", - заявив він.

Мирний план Трампа - що повідомлялося

Нагадаємо, у The Washington Post стверджували, що люди з оточення Трампа, які обговорювали з ним це питання, розповіли, що його план щодо припинення війни в Україні полягає в ідеї змусити Україну поступитися територіями агресору, а саме - Кримом і Донбасом.

Нібито, за словами одного зі співрозмовників видання, у приватній розмові Трамп говорив, що, на його думку, і Росія, і Україна "хочуть зберегти обличчя, вони хочуть виходу", і що люди в деяких частинах України погодилися б бути частиною Росії.

Вас також можуть зацікавити новини: