Правильна закуска до нефільтрованого пива від Robert Doms

Відео дня

Пиво — один з улюблених напоїв у всьому світі. Його приємно смакувати як із закусками, так і самостійно, але деякі сорти пива все ж краще доповнювати певними стравами.

В Україні з’явилося нове нефільтроване пиво «Robert Doms  Бельгійський». У його складі є особливий світлий ячмінний солод «Belgium Pilsner Malt». Пиво має дуже м’який солодовий смак, із солодкуватим пшеничним відтінком та легким пряно-фруктовим післясмаком.

«Robert Doms  Бельгійський» напрочуд освіжає та підкреслює оосбливість страви, не перебиваючи їх власного  смаку.

Нефільтроване пиво є універсальним, тому варіантів , із якими воно смакуватиме найкраще – безліч. Втім, ми обрали  три найбільш відповідні закуски, які легко готувати та приємно смакувати.

Хрусткі палички з сиром Моцарелла

Час приготування: 30 хвилин

Що знадобиться: 16 паличок сиру Моцарелла, 1/2 склянки борошна, 2 яйця, 3 столових ложки молока, панірувальні сухарі

Як приготувати: яйця та молоко слід перемішати. У дві окремі тарілки насипати панірувальні сухарі та борошно. Сирну паличку спочатку слід обваляти у борошні, потім змастити сумішшю із яйця та молока і вже після цього притрусити панірувальними сухарями. Палички на півгодини покласти до холодильника, а потім обсмажити на змащеній олією пательні до коричневого відтінку. Готові палички покласти на паперові рушники, аби прибрати залишки олії.

Печериці під соусом песто

Час приготування: 30 хвилин

Що знадобиться: 300 г шапочок крупних печериць, 1/2 склянки соусу песто, тертий пармезан, підсмажені кедрові горішки за смаком

Як приготувати: Духовку розігріти до 200 градусів. У грибні шляпки покласти соус песто, зверху притрусити пармезаном. Запікати слід близько 15 хвилин, а перед подачею до смаку додати підсмажених кедрових горішків.

Роли з бекону та вершкового сиру

Час приготування: 35-40 хвилин

Що знадобиться: 8 скибочок бекону, 8 скибочок білого хліба без скоринок, вершковий сир

Як приготувати: Духовку розігріти до 200 градусів. Порізаний скибочками хліб обмазати вершковим сиром з обох боків. Покласти на нього шматочок бекону, скрутити та закріпити за допомогою зубочистки. Деко для випікання застелити пергаментом та покласти на нього роли. Випікати близько 20 хвилин – до золотистого кольору бекону.

До слова, Роберт Домс є відомим свого часу промисловцем із Міста Лева. Він був великим шанувальником пива та часто привозив із своїх подорожей незвичайні сорти хмільного напою та вдосконалював їх на власній пивоварні. Так і з’явилася серія сортів пива ТМ «Robert Doms». Кожен із них має свій унікальний смак та аромат. Так, світле пиво «Robert Doms Богемський» - золотавого  кольору і має та виражений аромат хмелю, напівтемне «Robert Doms Віденський» вирізняється насиченим смаком та бурштиновим кольром, а темне «Robert Doms Мюнхенський» завдяки мюнхенському солоду «Munich Malt» має приємну гіркоту і тонкий присмак карамелі.

Відкривайте для себе нові смаки та обирайте страви, чудові підібрані до хмільного напою.  Сам вони можуть найкраще доповнити та розкрити особливий смак пива.

Надмірне споживання алкоголю шкідливе для вашого здоров'я