За однією з версій, вітчим сильно бив дівчинку, тому що вона заважала йому спати

Жахливий злочин було скоєно в невеликому російському селі Ільїнка Приморського краю. 11 серпня у квартирі в центрі населеного пункту було виявлено тіло дівчинки, якій був лише один рік і дев'ять місяців.

На тілі дитини були виявлені численні пошкодження. Підозрюваний – 21-річний вітчим дівчинки, безробітний Олександр Х., передає КП.

Олександр Х. зійшовся з 29-річною Вікторією П. В обох діти: у Саші – одна дитина, у Віки – троє. Прожили вони разом понад рік, на світ у закоханих близько двох місяців тому з'явився спільний малюк.

Відео дня

Читайте такожРосіянин відправив маму в театр на "Царя Едіпа" та вбив її

Вікторія та Олександр любили випити. На тлі цього вони й зійшлися. Пристрастилася до алкоголю навіть 12-річна дочка Віки. До речі, у дівчинки роман з 17-річним братом Саші. За словами місцевих, жили вони всі разом у двоквартирному будинку.

Все сталося 11 серпня ввечері. Знайомі проблемної сім'ї розповідають, що в той день прийшли виплати на дітей, тому було вирішено влаштувати застілля. Вікторія від великої кількості випитого спиртного заснула (за іншою версією - годувала двомісячну дитину в іншій кімнаті), а Олександр залишився випивати. Як ситуація розвивалася далі – знає тільки підозрюваний, місцеві задовольняються лише чутками.

За однією з версій, вітчим сильно бив дівчинку, у тому числі штурхав ногами, тому що вона заважала йому випивати. Коли дівчинка перестала плакати, Олександр ліг спати поруч з нею. Вранці з'ясувалося, що дівчинка померла. За іншою версією, побої супроводжувалися сексуальними діями.

Олександр Х. затриманий слідчими. Наразі встановлюються всі обставини події, перевіряються всі версії.

Раніше в російському Архангельську дві дівчинки по-звірячому вбили "зарозумілу" подругу.