фото: УНИАН

За людьми, які, ймовірно, скоїли вбивство адвоката російського спецпризначенця Юрія Грабовського, є ще сім подібних злочинів. Про це, посилаючись на інсайдерську інформацію, заявив член Ради адвокатів України Сергій Осика, передає Hromadske.tv.

Читайте такожТіло адвоката російського ГРУшника Грабовського офіційно упізнали

"Є інсайдерська інформація про те, що разом із цим убивством, яке скоїли ці люди, є ще близько семи епізодів, коли вони вбивали людей і таким же чином закопували. Тому не можна просто говорити про те, що Юра (Грабовський — УНІАН) опинився не в тому місці і не в той час", — сказав Осика.

Відео дня

Він також пояснив, як Грабовський отримав справу російських ГРУшників: "Він потрапив в цю справу через систему безкоштовної правової допомоги, яка видала йому доручення на участь у цій справі".

Як раніше повідомляв УНІАН, тіло адвоката російського ГРУшника Александрова Юрія Грабовського знайшли 25 березня вночі в 27 км від міста Жашків Черкаської області в занедбаному колгоспному саду зі слідами насильницької смерті. Його місцезнаходження було невідоме з 5 березня 2016 року.