сигареты / socportal.info

Як повідомили УНІАН у прес-службі Одеської митниці, 29 липня під час огляду вантажівки співробітники митниці виявили приховані під днищем автомобіля сигарети.

Читайте такожНа Львівщині затримали партію підробної горілки на мільйон

Встановлено, що вантажівка з причепом-рефрижератором прямувала з України до Туреччини. Громадянин Молдови експортував технічний вуглець (карбон).

Відео дня

«При більш детальному огляді вантажівки разом з працівниками прикордонної служби України встановлено, що у спеціальних схованках було заховано близько 25 тис. пачок сигарет. Середня вартість однієї пачки 23 грн», - повідомили в прес-службі.

Як пояснили УНІАН у секторі з питань взаємодії зі ЗМІ Південного регіонального управління Держприкордонслужби, схованка була облаштована у причепі автомобіля румунської реєстрації.

«42-річний громадянин Молдови прямував через Іллічівський морський торговий порт до Туреччини. Оглядова група під причепом помітила сліди свіжої фарби, а потім за допомогою технічних засобів було виявлено подвійне дно. За попередніми даними, вартість контрабанди – близько 0,5 млн грн», - повідомили у секторі. Причіп і сигарети вилучено.