Співробітника Національного інституту раку підозрюють у розкраданні майна / фото УНІАН

У Києві співробітнику Національного інституту раку повідомлено про підозру у розкраданні майна на суму понад 10 млн грн.

Про це повідомляє прес-служба Київської міської прокуратури.

Читайте такожВ Дніпропетровській області чиновники розкрадали гроші, виділені на будівництво шкіл, і купували авто преміум-класу

Відео дня

"Повідомлено про підозру матеріально-відповідальній особі Національного інституту раку МОЗ України за фактами привласнення лікарських засобів та інших матеріальних цінностей в особливо великих розмірах (ч. 5 ст. 191 Кримінального кодексу України)", - йдеться в повідомленні.

Згідно з матеріалами слідства, підозрюваний, отримавши на відповідальне зберігання лікарські засоби, серед яких інструменти та прилади для проведення хірургічних втручань, а також інші матеріальні цінності, діючи у змові з невстановленими особами, упродовж 2019-2020 років неодноразово вчиняв їх привласнення.

"Внаслідок протиправних дій підозрюваного Інституту завдано збитків суму понад 10 млн грн, що підтверджується висновками експертизи та актами інвентаризації", - повідомили у прокуратурі.

Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Вас також можуть зацікавити новини