Хирург / Фото УНИАН

На лідера байкерського клубу «Нічні вовки» Олександра Залдостанова (відомого також як «Хірург»), який вважається наближеним до президента РФ Володимира Путіна, завели справу про адміністративне порушення.

Лист ДІБДР, в якому про це йдеться, опублікував на своїй сторінці в Facebook в п'ятницю, 29 травня, представник свердловського обласного відділення Федерації автовласників Росії Максим Єдришов.

В офіційній відповіді йдеться, що стосовно байкера порушили адміністративну справу про порушення ст. 12.6 КпАП РФ (порушення правил застосування ременів безпеки або мотошоломів).

Відео дня

Читайте такожУлюблений байкер Путіна пояснив, за що "Нічні вовки" отримали мільйони від Кремля

З інспекторами ДПС, які проігнорували правопорушення була проведена профілактична бесіда.

Як повідомляє Дождь, 4 травня «Нічні вовки» провели мотопробіг в Єкатеринбурзі, який був приурочений до святкування 70-річчя Перемоги. Єдришов звернув увагу, що «Хірург» їхав на мотоциклі без шолома і звернув на це увагу в листі, який було адресовано ДІБДР.

В інтерв'ю «Русской службе новостей» Хірург пізніше сказав, що не може одягати шолом при їзді на мотоциклі, так як це «не його стиль».

Прийшла відповідь за Хірурга. Стосовно нього порушили справу, але навряд чи покарають, а співробітників ГИБДД змусили ще раз почитати законодавство. Позитив, факти могли і не підтвердитися ж))

Posted by Maxim Edryshov on 29 травня 2015 р.