На частині української території погода зміниться, поділилася Наталія Діденко / фото ua.depositphotos.com

Погода в Україні завтра, у п'ятницю, 24 травня, зміниться на півночі нашої держави, а також у східних областях - температура знизиться до позначок +20...+24 градуси, а "подекуди навіть і +19 градусів".

Таким прогнозом синоптик Наталія Діденко поділилася на своєму каналі в Telegram. "У Києві також 24-го травня температура повітря знизиться і коливатиметься поблизу +20+23 градусів. Дощ пройде лише найближчої ночі, а завтра вдень опади малоймовірні", - попередила експерт.

За прогнозом Діденко, літня температура повітря затримається у західних та південних областях української держави, там прогнозується від +25 до +29 градусів. У центрі нашої країни очікується +22...+27.

Відео дня

Дощова погода завтра з грозами, за відомостями Діденко,  спрогнозована в західних регіонах, у Вінницькій області, і опади "зачеплять" Житомирщину, Черкащину, а ввечері дійдуть до Одещини.

Важливі погодні новини України - зараз це варте уваги

Раніше УНІАН писав, що 23 травня на півночі України денна температура повітря може сягнути позначки понад +25 градусів, а на сході може становити близько +30.

Нагадаємо, 20 травня стало відомо, що в Києві почалося метеорологічне літо. За відомостями Центральної геофізичної обсерваторії ім. Бориса Срезневського, цьогоріч метеорологічне літо завітало до столиці України на тиждень пізніше, аніж це фіксували упродовж багатьох минулих років.

Вас також можуть зацікавити новини: