На Одещині очікується небезпечний підйом рівня моря / фото ua.depositphotos.com

На середу, 8 травня, в Одесі та Одеській області оголошено підвищений рівень небезпечності. Про це повідомляє Гідрометеорологічний Центр Чорного та Азовського морів.

Так, за даними синоптиків, вранці 8 травня в Одесі очікується гроза. 

Вздовж узбережжя Одещини місцями пройде невеликий дощ, а повітря прогріється до +15°...+20°. Швидкість вітру вранці становитиме 12-14 м/с, вдень стихне до 6-11 м/с. Очікується значне хвилювання моря. Також вранці вздовж узбережжя та в лиманах спостерігатиметься небезпечний підйом рівня моря. Через це оголошено І рівень небезпечності.

Відео дня

Погода в Одесі та Одеській області - прогноз на 8 травня

Сьогодні на Одещині, за даними синоптиків, буде хмарно з проясненнями. Вранці пройде невеликий, місцями помірний дощ, а вдень вже буде без істотних опадів. Також вранці очікується гроза. Вітер північний, 9-14 м/с. Температура вдень становитиме +17°...+22°. На автошляхах області видимість під час дощу 1-2 км.

В Одесі 8 травня також очікується хмарна погода з проясненнями. Вранці пройде помірний дощ, а вдень буде без істотних опадів. Стовпчики термометрів покажуть +18°...+20°. Температура морської води +14°...+15°.

Погода в Одесі - прогноз на найближчі дні

Протягом найближчих п'яти діб на Одещині та вздовж морського узбережжя очікується переважно хмарна погода з проясненнями.

У зв'язку з нестійкістю атмосфери та проходженням улоговини циклону Gulia, місцями очікуються невеликі дощі та грози.

Температурний он вночі +7°...+12°, 9-10 травня - місцями до +4°. Вдень буде +15°...+20°. Температура морської води +15°...+16°. Помірне хвилювання моря.

Вас також можуть зацікавити новини: