Microsoft в браузері Edge запустиит безкоштовний VPN / фото ua.depositphotos.com

Компанія Microsoft додасть VPN-сервіс у свій фірмовий браузер. Вже почали тестувати функцію Microsoft Edge Secure Network, яка базується на технології Cloudflare

Про це повідомила прес-служба корпорація.

За словами представників Microsoft, функція дозволить захистити пристрій і всі конфіденційні дані під час використання браузера. VPN-сервіс буде безкоштовним. При цьому кожен користувач отримає один гігабайт трафіку на місяць

Відео дня

Відзначається, що Microsoft Edge Secure Network допоможе зашифрувати дані, які передаються через спеціальний тунель, що дозволить зберегти особисту інформацію при заході на незахищені сайти або використанні публічних Wi-Fi-мереж. Крім того, цей VPN-сервіс дозволить захистити від стеження в Інтернеті і зберегти в таємниці дані про місцезнаходження.

Для доступу до сервісу необхідно авторизуватися в Microsoft Edge через обліковий запис Microsoft. Поки що опцією можуть скористатися учасники бета-тесту. Нова функція з'явиться в Налаштуваннях на вкладці "Конфіденційність, пошук та служби".

Браузер Microsoft Edge - що відомо

Компанія Microsoft випустила свіже оновлення для свого браузера Microsoft Edge. Тепер у браузера є нова бічна панель, яка допомагає ефективніше працювати в багатозадачному режимі.

Нова бічна панель повинна відобразитися автоматично, але якщо це не так, то виконайте комбінацію клавіш Control + Shift + /. У майбутньому Microsoft планує розширювати функціональність розділу.

Відхід Microsoft з Росії - що відомо

Всесвітньо відомий виробник програмного обладнання після повномасштабного вторгнення Росії на територію України приєднався до санкцій проти агресора.

У березні компанія призупинила продаж нових продуктів і послуг в РФ, але продовжувала підтримувати існуючих клієнтів і підтримувати там офіси. Пізніше в червні Microsoft повідомила про значне скорочення діяльності в Росії.

Також повідомлялося, що Microsoft допоможе Україні в документуванні військових злочинів Росії.

27 вересня американська компанія обмежила для росіян можливість оновлення комп'ютерів з ОС Windows 10 до Windows 11. Всі спроби встановити "одинадцятку" закінчуються помилкою.

Обхідний шлях у вигляді скачування готового образу Windows 10 або 11 з сайту Microsoft для росіян теж заблокований-компанія зробила це ще на початку літа, заборонивши їм легально завантажувати останні версії"вінди". Втім, обмеження можна обійти, скориставшись VPN.

Вас також можуть зацікавити новини: