фото REUTERS

На відбудову кожного зруйнованого моста у Київській області за попередніми розрахунками знадобиться 2-3 місяці.

Про це повідомляє Міністерство інфраструктури у Telegram.

У Мінінфраструктури нагадали, що за попередньою інформацією, внаслідок злочинних дій Росії зруйновано:

Відео дня

міст на автомобільній дорозі М-06 Київ-Чоп, Стоянка; міст між с. Буча та м. Ірпінь; міст через р. Буча, на дорозі Т-10–01; міст на дорозі Р-30 Під’їзд до м. Ірпеня км 6+000; міст на дорозі М-07 Київ — Ковель — Ягодин км 23+000 через р. Ірпінь в Гостомелі.

"Найближчими днями почнемо відбудову зруйнованих мостів. За попередніми розрахунками — на кожен міст потрібно 2–3 місяці. Паралельно працюємо над тимчасовими рішеннями для відновлення сполучення трасою Київ — Чоп. План завершити роботи за пару тижнів. За місяць також плануємо відновити залізничне сполучення від Святошина до Клавдієвого", — розповів міністр інфраструктури України Олександр Кубраков.

За його словами, Служба автомобільних доріг у Київській області вже розпочала влаштування переправи на місці зруйнованого мосту та паралельно старт будівництва мосту на трасі М-06 Київ-Чоп, поблизу с. Стоянка.

Також почалося влаштування тимчасової дороги на будівництво нового мосту на маршруті Р-30 Під’їзд до Ірпеня.

Також для відновлення руху електричок на маршруті Святошин — Клавдієво, "Укрзалізниця" розпочинає процес ремонту станції та колій. Роботи планується завершити протягом місяця.

Нагадаємо, у посольстві США відреагували на звірства росіян на Київщині. Уряд США прагне встановлення відповідальності, використовуючи всі доступні інструменти.

Вас також можуть зацікавити новини: