Bild

Про це пише Лента. ру з посиланням на The Daily Mail.

26-річна шкільна вчителька Катрін Гольдбах (Kathrin Goldbach), з якою льотчик планував створити сім'ю, дізналася, що вагітна, кілька тижнів тому. Видання не уточнює, чи знав Любиц про те, що скоро стане батьком.

Як зазначає The Mirror, Гольдбах і Любиц познайомилися, коли були підлітками. У німецькому місті Монтабаур вони разом працювали в закусочній Burger King. Пізніше вони переїхали в Дюссельдорф, де Любіц отримав ліцензію пілота.

Відео дня

Протягом семи останніх років пара кілька разів розривала стосунки і відновлювала їх знову. На думку друзів, Любіц був занадто суворий до дівчини: не дозволяв їй носити відкритий одяг і не дозволяв спілкуватися з чоловіками. Крім того, у нього нерідко спостерігалися перепади настрою. За кілька тижнів до авіакатастрофи пара в черговий раз розлучилася.

Читайте такожНімецька газета опублікувала стенограму записів "чорної скриньки" airbus A320

Раніше стало відомо, що після останньої сварки пілот зробив відчайдушну спробу повернути дівчину, купивши їй новий автомобіль Audi кілька тижнів тому.

28 березня з'явилася інформація, що слідча група з Дюссельдорфа при обшуку в квартирі Любіца виявила психотропні препарати. За словами старшого слідчого, це доводить, що 27-річний чоловік страждав на «психосоматичне захворюванне».

Літак Airbus A-320 німецького лоукостера Germanwings, що летів з Барселони в Дюссельдорф, розбився 24 березня на півдні Франції. На борту лайнера перебувало 150 осіб, у тому числі шість членів екіпажу. Всі вони загинули.

Згідно з попередніми результатами розслідування авіакатастрофи, коли командир екіпажу на кілька хвилин покинув кабіну, другий пілот Андреас Любіц закрився в ній, а потім навмисно спрямував лайнер вниз.