Фото УНИАН

Про це сказала заступник голови фракції "Народний фронт" Вікторія Сюмар, відповідаючи на запитання: "Чи готовий "Народний фронт" працювати в коаліції без прем’єра Яценюка".

Вона зазначила: "Ми будемо розглядати таку можливість. Це цілком реально. Ми завжди були послідовними партнерами, для яких найголовніше було –стабільність в Україні".

За її словами, сьогодні фракція "БПП" заявила, що вони готові взяти на себе відповідальність, "і очевидно треба пропонувати дуже конкретно, бо розпочинати процедуру відставки уряду, не пропонуючи нічого взамін і не маючи працюючого формату коаліції в парламенті - це безвідповідальна позиція".

Відео дня

Читайте такожУ Порошенка знайшли спосіб звільнити Яценюка з посади прем'єра

"Я думаю, що наші колеги сьогодні повинні заявити конкретно, який формат коаліції вони бачать. Ми готові розглядати, звісно, можливість залишатися в коаліції", - сказала Сюмар. За її словами, "ми дійсно завжди себе позиціонували як державницька політична сила, і якщо ми говоримо, що зараз не час дестабілізувати - ми далі будемо працювати на конструктивну стабільність, але конкретно наші партнери повинні заявити під кого, яка коаліція, хто прем’єр, яка програма цього прем’єра і цього уряду, і хто готовий виконувати цю програму".