УНИАН

Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомили в представництві України при ЄС. «На зустрічі, яка відбулася після офіційної церемонії, сторони обговорили широке коло питань порядку денного Україна-ЄС, передусім, імплементацію Угоди про асоціацію, виконання Мінських домовленостей та ситуацію в окупованому Криму», - йдеться в повідомленні.

Читайте такожПредставник України при ЄС: Євросоюз не зникне. Дійсно, гостро стоїть питання міграційної кризи. Але ЄС з цим впорається

В цьому контексті Точицький наголосив, що Україна "розраховує на підтримку ЄС для повноцінного набуття чинності Угоди про асоціацію, незважаючи на результати нещодавнього референдуму в Нідерландах".

Відео дня

Зазначається, що президент Європейської Ради привітав український народ з обранням нового уряду.

«Сторона ЄС підтвердила готовність і надалі активно сприяти відновленню миру і територіальної цілісності України», - наголосили в представництві України.

Крім того, сторони обговорили питання лібералізації візового режиму.

Точицький відзначив, що до кінця квітня Україна очікує на відповідну законодавчу ініціативу Єврокомісії. Туск у свою чергу висловив підтримку запровадженню безвізового режиму для українських громадян.