Крим / REUTERS

Федеральне агентство у справах національностей (ФАДН) РФ пропонує запровадити механізм суворого обліку осіб, які в’їжджають на територію окупованого Криму із України. Про це заявив заступник начальника управління моніторингу, аналізу і прогнозу ФАДН РФ Андрій Комісаров пише ТАСС.

Він зазначив, що міграційний режим і окупованому Криму потрібно будувати, враховуючи його «стратегічно важливо місце розташування та конфлікту стосунки із сусідньою Україною».

Читайте також"Москва стулила пельку": Турчинов пояснив, чому Росія не вдарила по українським установкам під час навчань ЗСУ поблизу Криму

Відео дня

"Буквально 13 грудня директор ФСБ зробив заяву про зростання загрози терактів українських диверсійних груп у Криму. У зв'язку з цим очевидна необхідність розробки заходів щодо максимально суворого обліку осіб, які прибувають на територію Криму з України та контролю за їхнім перебуванням на півострові", - заявив він. 

Нагадаємо, співробітники ФСБ затримали в окупованому Криму проукраїнського активіста Ігоря Мовенка. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив журналіст Антон Наумлюк.

"У Севастополі співробітники ФСБ затримали проукраїнського активіста Ігоря Мовенка, якого у вересні побили за українську символіку і символіку підрозділу "Азов" на вулиці міста. Бив, судячи з відео і свідченнями очевидців, співробітник поліції в штатському, натовп навколо підтримувала", - йдеться в повідомленні.