Гордон вважає, що він перейшов дорогу Порошенку в бізнесі з виробництва цукерок / скріншот з відео

Журналіст Дмитро Гордон вважає, що колишній президент Петро Порошенко на нього в суд не за наклеп, а через ревнощі, які у нього нібито з'явилися, коли вийшли цукерки «Гордон в шоколаді».

Про це він сказав у своєму відеоблозі.

"І все-таки я думаю, що справа не в Маріуполі. Справа в ревнощах. Нещодавно я випустив цукерки "Гордон в шоколаді", а оскільки Петро Олексійович теж випускає цукерки, але тільки "Гівно в шоколаді", ось він і обурився: як це так? Мовляв, я переходжу йому дорогу і тепер законодавцем мод в шоколадних цукерках буде не він", - зазначив Гордон.

Також журналіст здивувався, що захищати інтереси Порошенка в суді буде російський адвокат Ілля Новіков.

Читайте такожПорошенко подає до суду проти Гордона

"Чи то в Україні не знайшлося хороших юристів, чи то російські ближче?"- запитав він.

Крім того, Гордон із сарказмом порекомендував екс-президентові звернутися "до свого давнього друга і подільника, чудового юриста Віктора Володимировича Медведчука".

"У будь-якому випадку суд з Петром Олексійовичем Порошенком стане захоплюючим видовищем, за яким в онлайн-режимі спостерігатимуть мільйони людей у всьому світі. Приголомшлива історія! Подарунок, краще якого придумати важко. Петро Олексійович, із задоволенням з вами буду судитися. Судитися - так судитися. Тисну руку, Петро Олексійович, обіймаю!"- резюмував Гордон.

Що сказав Гордон

В ефірі ток-шоу «Свобода Савіка Шустера» журналіст Дмитро Гордон згадав про керівництво України часів 2014 року в контексті боїв за Маріуполь.

«Полк Азов врятував Маріуполь. Керівництво України вчинило злочинну змову з керівництвом Росії. Андрій (Білецький – ред.) мені може спростувати, а може й ні. Я знаю, що керівництво України вчинило злочинну змову з керівництвом Росії й віддало наказ українській армії залишити Маріуполь», – заявив Гордон.

При цьому він перепитав у Білецького, чи це так. Той відповів ствердно.

«Порошенко з Путіним домовилися, я вважаю, про те, щоб Маріуполь здати. Армії був даний наказ: вийти з Маріуполя. І ці хлопці … 156 бійців «Азову» врятували Маріуполь», – додав Гордон.