REUTERS

Адвокати незаконно утримуваної в російській в'язниці української льотчиці і народного депутата України Надії Савченко Марк Фейгін і Микола Полозов приїхали до Києва для проведення зустрічей у справі своєї підзахисної. Про це вони повідомили в Twitter.

Читайте такожСавченко 3 березня виступить з останнім словом у російському суді - адвокат

«Сьогодні мені належить зустрітися в Києві з низкою осіб із приводу долі Надії Савченко», - написав Фейгін.

Відео дня

«Із колегою Марком Фейгіним приїхали на кілька днів до Києва. #FreeSavchenko та інші важливі справи», - у свою чергу, написав Полозов.

Як повідомляв УНІАН, Савченко 3 березня виступить із останнім словом у Донецькому міському суді Ростовської області (РФ).

Довідка УНІАН. Савченко влітку 2014 року викрали терористи на Донбасі й перевезли до Росії. У РФ її звинуватили в причетності до загибелі російських журналістів. Однак, за даними захисту, вона не могла бути причетна до загибелі журналістів, оскільки потрапила в полон ще до їхньої смерті.

В обвинувальному висновку в кримінальній справі стосовно Савченко йдеться про замах на вбивство і вбивство, а також незаконний перетин кордону.

Читайте такожСуд у справі Савченко закінчив слухання, попереду – дебати сторін

17 грудня 2015 року Донецький міський суд Ростовської області (РФ) продовжив термін утримання Савченко під вартою до 16 квітня 2016 року.

Після цього вона на знак протесту оголосила голодування - третє з моменту її арешту.