Сердюк: Вчера работники

Як передає кореспондент УНІАН, про це журналістам сказав координатор акції по блокуванню "Інтера", боєць батальйону "Свята Марія" Олексій Сердюк.

"Вчора працівники "Інтера" самі підпалили, і це сталося саме після того, як поліція заарештувала учасників акції", - сказав Сердюк.

Також він сказав, що сьогодні були заарештовані двоє учасників акції, але, за його словами, їх вже відпустили.

Відео дня

Читайте такожБлокування "Інтера": активісти планують встановити намети і чергувати цілодобово

Як повідомляв УНІАН, вчора в приміщенні телеканалу "Інтер" на вулиці Щусєва, 26 сталася пожежа. Пожежі передував мітинг біля будівлі телеканалу, учасники якого палили шини.

За даними Державної служби України з надзвичайних ситуацій, в будівлі було кілька загорянь. В результаті занесення стороннього джерела запалювання сталося загорання на 1-му поверсі (на площі 10 кв. м) і на 2-му поверсі (на площі 20 кв. м). Пожежа була ліквідована о 16:51. О 17:09 у результаті повторного занесення стороннього джерела запалювання сталося займання приміщення на 2-му поверсі на площі 60 кв. м. Пожежу було локалізовано о 17:33, ліквідовано о 18:01.

Зараз біля головного офісу "Інтера" проходить акція по блокуванню телеканалу, учасники акції підвезли до будівлі як мінімум 50 шин і обклали ними в'їзні ворота.