REUTERS

З них 28 на Маріупольському, 24 на Донецькому напрямку, та 9 на Луганщині, повідомляє прес-центр АТО на своїй сторінці у Facebook.

Так, на Маріупольському напрямку укріплення ЗС України в районі Мар’їнки, Широкиного, Лебединського та Старогнатівки російські окупанти обстрілювали з усіх видів стрілецької зброї та гранатометів, а позиції неподалік Красногорівки, Тарамчука, Талаківки, Водяного, та Чермалика - з мінометів.

Читайте такожЛисенко: За минулу добу в зоні АТО п'ятеро військових отримали поранення, знищено одного бойовика

Зазначається, що на Донецькому напрямку поруч Опитного, Верхньоторецького та Луганського супротивник використовував стрілецьку зброю, кулемети великого калібру та гранатомети, а поруч Зайцевого та Майорська окрім того ще й - 82 мм міномети. По укріпленнях у районі Пісків вівся вогонь з 122 мм артустановок.

По захисниках Авдіївки та шахти Путилівська (Бутівка) окупанти декілька разів за добу здійснювали обстріли з озброєння БМП, гранатометів та мінометів різних калібрів. Вогонь вівся з території тимчасово окупованих Ясинуватої та Мінерального.

Читайте такожВорожий вогонь на усіх напрямках: бойовики 50 разів обстріляли позиції сил АТО

За даними прес-центру, на Луганщині ворог бив по позиціях сил АТО поруч Попасної та Новозванівки зі стрілецької зброї, кулеметів та автоматичних гранатометів, а згодом до обстрілів долучили й міномети. Також, неприцільним вогнем по укріпленнях неподалік Новоолександрівки та Новозванівки з мінометів противник намагався спровокувати наших бійців на вогонь у відповідь.