У дітей був один тулуб, дві руки, дві ноги, два хребти, які з'єднувалися у поперековому відділі в один, одне серце / Скріншот

На українському телебаченні вперше показали фото сіамських близнюків з Чернівців, за трагічною долею яких стежила вся країна.

Унікальну фотографію, зроблену на третій день після народження малюків, продемонстрували в ефірі програми "Стосується кожного" на одному з українських каналів. Участь у ток-шоу також взяли й батьки дівчаток – Дмитро та Анжела Петрюк, пише "Обозреватель".

Читайте такожСтав відомий стан новонародженої дитини з двома головами у Чернівцях (відео)

Дітям дали імена Анна та Марія. У них був один тулуб, дві руки, дві ноги, два хребти, які з'єднувалися у поперековому відділі в один, одне серце, розповіла в ефірі завідувачка акушерсько-гінекологічного відділення Глибоцької центральної районної комунальної лікарні Валентина Турман.

Також в ефірі програми спростували інформацію, що батьки залишило дівчаток у пологовому будинку. Турман підтвердила, що породілля перебувала у тяжкому стані після передчасних пологів й лежала в іншій лікарні. Батько ж відвідував Анну і Марію кожен день.

Як повідомляв УНІАН, 7 жовтня у Чернівцях в обласній дитячій клінічній лікарні померли сіамські близнюки, які народилися в ніч на 28 вересня в пологовому будинку №2 Чернівців.