Затримати киянина вдалося завдяки перехожому, який зателефонував у поліцію / фото поліції

Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, 30-річний киянин почав чіплятися до 14-річної дівчинки та демонструвати їй статевий орган. Завдяки повідомленню перехожого, який став очевидцем події, поліцейські оперативно затримали його. Розпочато кримінальне провадження.

Читайте такожПоказував дівчатам статевий орган: у мережі з'явилося відео зі збоченцем у метро КиєваПро це повідомили у відділі комунікації поліції Києва.

Зазначається, що подія трапилася на Лісовому масиві Деснянського району столиці. Чоловік помітив дівчинку, яка йшла зі школи у компанії однолітків. Він почав до неї чіплятися, а потім чинити розпусні дії.

«Компанія неповнолітніх йшла парком на вулиці Мілютенка. У цей час невідомий звернувся до однієї з дівчаток та, знявши білизну, оголив свій статевий орган. Аби запобігти наближенню правопорушника, один із підлітків застосував перцевий балончик. Випадковий перехожий, котрий бачив цю подію, одразу зателефонував на 102 та розповів поліцейським, у якому напрямку пішов цей чоловік», – розповів тимчасово виконуючий обов’язки начальника Деснянського управління поліції Юрій Герасименко

Як говориться у повідомленні, співробітники відділу превентивної діяльності, котрі у цей час перебували неподалік, затримали підозрюваного – 30-річного місцевого мешканця. Встановлено, що правопорушник був раніше засуджений за вчинення розбою та нанесення смертельних тілесних ушкоджень. Зловмисника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Сам затриманий заперечує, що чіплявся до неповнолітньої.

«Я йшов лісом, мені захотілося у туалет, я підійшов до дерева, до мене підбігли троє, чи четверо, я точно не пам’ятаю, бризнули мені балончиком в очі. І далі я йшов наосліп», – сказав він.

Каже, що, можливо, намагався у когось попросити по допомогу, тому що нічого не бачив. І не виключає, що у цей момент міг бути без штанів.

Як раніше повідомляв УНІАН, у Києві збоченець чіплявся до 9-річної дівчинки в тролейбусі.