Столична поліція затримала групу грабіжників-іноземців / Інформатор

На вулиці Антоновича у Києві затримали групу злочинців, які за ніч обікрали як мінімум чотирьох людей. Зловмисниками виявилися четверо уродженців Грузії, які перебували в Україні як туристи і проживали в хостелі.

Читайте такожПоліція розшукує банду грабіжників, які нападають на домівки самотніх жінок (відео)

Як повідомляє «Інформатор», затримували злочинців п'ять патрульних автомобілів.

Автомобіль, в якому їхали імовірні злочинці, зупинили за орієнтуванням близько 4:30.

Про крадіжки поліції буквально одночасно повідомили співробітник служби таксі, у якого вкрали годинник, і двоє іноземців, у яких відібрали портмоне та цінні речі.

Іноземці розповіли, що на них напав молодий хлопець не слов'янської зовнішності. В цей час інший чоловік «чатував» в машині і, коли вдалося відібрати у іноземців цінні речі, зловмисники швидко зникли. Практично в той же час ще двоє грузинів їхали в таксі і вкрали у водія годинник. Водій не відразу помітив зникнення, а коли виявив, чоловіки вже покинули авто.

Автомобіль з польськими номерами, який розшукували за орієнтуванням, зупинили на вулиці Антоновича, 48а. Спочатку на місці працювали дві патрульних машини. Але четверо грузинів почали чинити опір при затриманні і проявляти агресію, тому за вищевказаною адресою прибули ще три автомобіля правоохоронців.

У затриманих вилучили портмоне, золоті і срібні годинники, коштовності. Чоловіки намагалися «скинути» украдене в каналізаційний сток та під поліцейську машину. Троє з них були у стані сильного алкогольного сп'яніння. Один заявив, що у нього є наркотики.

При допиті на місці чоловіки заперечували звинувачення в їх бік і намагалися фліртувати з дівчатами-поліцейськими. У зловмисників вилучили коштовності, які не належали жодному із заявників, з цієї причини правоохоронці припустили, що чоловіки обікрали ще когось.

На місці працювали п'ять машин патрульної поліції та слідчо-оперативна група. Зловмисники затримані.