Тіла загиблих працівників автозаправної станції виявила дружина одного з них / фото 0619.com.ua

У Миколаєві поліцейські розглядають усі можливі версії потрійного вбивства працівників автозаправної станції.

Як повідомляє відділ комунікації Головного управління Національної поліції в Миколаївській області, наразі проводяться невідкладні слідчі дії, в ході яких правоохоронці відпрацьовують усі можливі версії злочину, враховуючи отриману інформацію, аби підтвердити чи спростувати кожну.

«Серед них – вбивство, вчинене з метою заволодіння майном, грошовими коштами тощо, через особисті неприязні стосунки, а також під час конфлікту, який виник раптово», - йдеться у повідомленні.

Відео дня

Читайте такожВідлуння 90-х: у Запорізькій області з автомата публічно розстріляли заступника голови ОТГ

Наразі відомо, що тіла загиблих працівників автозаправної станції – механіка, оператора та касира – виявила дружина одного з них, коли тривалий час не могла додзвонитись до свого чоловіка. На крики жінки прибігли перехожі, які допомогли викликати поліцію.

Т.в.о. начальника ГУНП в Миколаївській області Іван Вигівський зазначив, що зараз всі сили поліцейських максимально націлені на розкриття вказаного особливо тяжкого злочину, відпрацьовується вся інформацію, що надходить від свідків та очевидців.

За його словами, до розкриття вбивства також залучені екіпажі патрульних поліцейських, усі виїзди в місто перекриті та перебувають під посиленим контролем.

На місці події продовжують працювати слідчі, криміналісти та експерти, які ретельно фіксують речові докази.

Як повідомляв УНІАН, інформація про виявлення тіл трьох працівників АЗС з вогнепальними пораненнями надійшла до поліції Миколаєва сьогодні, 18 вересня, близько 12:20.

Відомості про подію внесено до ЄРДР за ст. 115 (умисне вбивство) КК України.

У місті введено спеціальну поліцейську операцію «Сирена».