Сергій Ребров набрав перше очко з Ференцварошем в ЛЧ / фото fradi.hu

Головний тренер "Ференцвароша" Сергій Ребров підбив підсумки матчу з "Динамо" у 2-му турі Ліги чемпіонів, який завершився внічию.

Слова Реброва наводить офіційний сайт "Ференцвароша".

"Ми можемо бути задоволені. Хоч і програли перший тайм, у другому нам вдалося виправити ситуацію. Кожен може бути задоволений одним очком. Нам було складно, оскільки у багатьох наших гравців немає досвіду виступів у ЛЧ, на відміну від гравців "Динамо". Кияни були складним суперником, особливо в першому таймі. У другій половині нам вдалося виправити свої помилки, зіграти агресивно і правильно контролювати м'яч", - сказав Ребров.

"Луческу сказав, що "Динамо" програло через вилучення Сидорчука? Про це хочу коротко сказати. Луческу - відомий тренер, і це його стиль", - додав український тренер.

Читайте також"Ми грали краще": Луческу вважає несправедливим результат матчу з Ференцварошем

Ребров також назвав ключовий фактор у досягненні нічийного результату:

"Ми продовжували атакувати і тиснути навіть після наших голів. Це було важливо, щоб заробити очки. Цей матч був дуже важливий для обох команд. Радий, що мої гравці зрозуміли - я очікую змін у другому таймі. Наш перший гол нам допоміг. Ключовим стало те, що ми змогли по-іншому проявити себе в другому таймі".

"Ференцварош" - "Динамо": підсумки матчу

  • "Динамо" вело після першого тайму з рахунком 2:0, але не втримало перевагу. Матч завершився з рахунком 2:2. Другий м'яч кияни пропустили в меншості.
  • "Динамо" і "Ференцварош" набрали по 1 очку після двох турів. Кияни посідають третє місце в групі G за рахунок кращої різниці м'ячів. У "Барселони" - 6 очок, у "Ювентуса" - 3.
  • У третьому турі "Динамо" 4 листопада на виїзді зіграє з "Барселоною". "Ференцварош" цього ж дня прийматиме "Ювентус".