Олександр Рябоконь / фото REUTERS

Головний тренер "Десни" Олександр Рябоконь підбив підсумки поразки від "Вольфсбурга" у третьому раунді кваліфікації Ліги Європи.

Фахівця цитує сайт телеканалів "Футбол 1/2/3".

"Враження негативні, тому що програли. Пропустили зі стандарту. Програли боротьбу на ближній штанзі, суперник дограв момент до кінця. Багато моментів господарі не створювали. У першому таймі дуже прикро, що пропустили зі стандарту. Можна поступатися по грі команді з Бундесліги, але при стандартах всі рівні.

Відео дня

З "Вольфсбургом" можна було зіграти краще. Вдесятьох ми намагалися пресингувати. Мої заміни були спрямовані на те, щоб відігратися", - сказав тренер.

Рябоконь також зазначив, що на результат вплинули дії захисника Йоонаса Тамма, який був вилучений на 60-й хвилині:

"Так, підвів команду. На рівному місці пішов в обіграш. У такому моменті не можна ризикувати. Потім був безглуздий підкат-буквально через хвилину після жовтої картки отримав другу. Він сам розуміє, що підвів команду".

Українські клуби в єврокубках: головне

  • Доля путівки в наступний етап вирішувалася в одному поєдинку, тому "Десна" покинула Лігу Європи, поступившись "Вольфсбургу" з рахунком 0:2. Для чернігівців це був дебют на міжнародній арені.
  • На груповому етапі Ліги Європи поточного сезону зіграє луганська"Зоря". "Колос" завершив боротьбу у кваліфікації після поразки від хорватської "Рієки".
  • У груповому раунді Ліги чемпіонів Україну представить донецький "Шахтар".
  • Київське "Динамо "також може приєднатися до донеччан, якщо пройде "Гент" в плей-офф кваліфікації. Перший матч у Бельгії завершився перемогою команди Мірчі Луческу.