У Київській області спрогнозовано грозу / фото ua.depositphotos.com

У середу, 22 травня, в Київській області очікується негода.

Український гідрометцентр о 15.37 у своєму каналі в Telegram написав, що на Київщині у найближчу годину з утриманням до кінця сьогоднішнього дня прогнозується гроза. "...Попередження про небезпечні метеорологічні явища по Київщині. І рівень небезпечності, жовтий", - зазначається у повідомленні.

За відомостями синоптиків, погода завтра, 23 числа, в регіоні спрогнозована така - може бути мінлива хмарність вночі опади не очікуються, вдень місцями можлива гроза й короткочасний дощ. Швидкість вітру спрогнозована від 5 до 10 м/с.

Відео дня

Вночі температура може становити 11...16 градусів тепла, а вдень - від +23 до +28. "...у Києві вночі 13-15°, вдень близько 26-28°", - додали в Гідрометцентрі.

Важливі новини України про погоду - сьогодні це варто знати

Раніше УНІАН писав, що 23 травня на території нашої держави збережеться висока температура повітря. Майже на всій українській землі температура вдень очікується у межах +25...+28 градусів.

Нагадаємо, 20 травня Центральна геофізична обсерваторія ім. Бориса Срезневського поділилася, що у Києві стартувало метеорологічне літо. Експерти зазначили, що у 2024-му воно завітало до столиці України на тиждень пізніше середніх багаторічних показників.

Вас також можуть зацікавити новини: