"Шальке" - "Ман Сіті" - 2:3 / REUTERS

У Мадриді і Гельзенкірхені завершилися чергові два поєдинки 1/8 фіналу Ліги чемпіонів.

«Шальке» у себе вдома приймав «Манчестер Сіті». Зустріч завершилася з рахунком 3:2 на користь англійської команди. "Городяни" відкрили рахунок у першому таймі - на 18-й хвилині забив Серхіо Агуеро. Ще до перерви двічі відзначився "Шальке", причому обидва рази - з пенальті (дубль Бенталеба).

На 68-й хвилині захисник «Манчестер Сіті» Ніколас Отаменді отримав другу жовту картку і був змушений залишити поле. На 85-й хвилині рахунок зрівняв хавбек «городян» Лерой Сане. Наприкінці зустрічі перемогу для своєї команди вирвав півзахисник «Ман Сіті» Рахім Стерлінг. Зазначимо, що українець Олександр Зінченко вийшов на заміну за пару хвилин до переможної розв'язки.

Відео дня

У паралельній грі "Атлетіко" у столиці Іспанії приймав "Ювентус". Зустріч завершилася з рахунком 2:0 на користь господарів. Мадридці вийшли вперед на 78-й хвилині. Хосе Марія Хіменес після кутового пробив голкіпера «Ювентуса» Щенсни. Другий м'яч господарі забили вже за п'ять хвилин, після ще одного стандарту відзначився Дієго Годін - м'яч від корпусу Кріштіану Роналду влетів у ворота «Ювентуса».

Як повідомляє офіційний сайт УЄФА, матч-відповідь "Ювентус" - "Атлетіко" відбудеться 12 березня в Турині. В цей же день «Манчестер Сіті» прийме у повторній грі «Шальке».