Деякі помешкання на Airbnb справді жахають / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com, reddit.com

Іноді речі не виправдовують очікувань. А іноді є розуміння, що тебе відверто надурили. Мандрівники показали приголомшливі фотографії орендованого житла для відпустки, яке залишило у них справді незабутні спогади.  

Так, один із користувачів Reddit сказав, що вони отримали більше, ніж розраховували, коли зайшли до свого тимчасового помешкання, арендованого через Airbnb. Всередині вони виявили секс-підземелля, яке не було зазначено в списку та "навіть не було приховано". 

фото reddit.com

Один из коментаторів під фото зазначив, що зображене "виглядає як зовсім простеньке сексуальне підземелля", якому не вистачає переважної частини приладдя, необхідного для справжнього секс-підземелля. 

Відео дня

"Нема лавки для прочуханки, нема хорошої мотузки чи ланцюгів чи чогось іншого, лише секс-гойдалки та пара випадкових ремінців. Не знаю, як виглядає решта AirBnB, але я даю цьому секс-підземеллю 1 зірку з 5", – зазначив він.

Інший  користувач Reddit показав фото туалетної кімнати, де не було туалетного паперу, проте була "декоративна табличка" з написом:

"Ти ніколи не знаєш про те, що в тебе є, доки воно не зникне. Туалетний папір, наприклад".

фото reddit.com

Часто ми обираємо місце для проживання орієнтуючись на те, чи присутня там певна послуга. Наприклад, дописувач форуму Reddit орендував приватний будиночок саме тому, що там в описі була зазначена гідромасажна ванна. Однак побачене на місці його шокувало.

фото reddit.com

"Пахло жахливо. Її, очевидно, не чистили ніколи", – написав він під фото.

Наступне фото взагалі важко якось коментувати. Автор знімку просто запропонував усім бажаючим спробувати відшукати різницю між тим, як кімната виглядала на фото в оголошенні і як – насправді.

фото reddit.com

Ну і на завершення трохи класики. Ви ж знаєте ці чудові оголошення, де сказано, що номер з вікнами в бік моря? Так-так! Ті самі, де між морем і вікнами ще височить інший корпус готелю, про який в оголошенні нічого не згадується. Тут майже те саме.

"Я зарезервував кімнату з "видом на море"... Не можу скаржитися", – написав турист, відзначаючи, що краєчок моря таки дійсно видно з вікна.

фото reddit.com

Туристичні проблеми

Як писав УНІАН, обираючи місце для зупинки в мандрівці, обов’язково звертайте увагу на всі умови розміщення в готелі чи хостелі. Що буде в іншому випадку, розповів турист, який забув перевірити в хостелі одну дрібницю, і це зіпсувало йому відпочинок.

А в Італії двох туристів розлютила додаткова плата в кафе за просте прохання, яке в будь-якому іншому місці виконали б із посмішкою та безкоштовно. Втім, у власниці кафе була своя правда.

Вас також можуть зацікавити новини: