В результаті обстрілу поранено одиного українського військового \ УНІАН

 Минулої доби збройні формування Російської Федерації 9 разів порушили режим припинення вогню в районі проведення операції Об'єднаних сил, один український військовослужбовець дістав поранення.

Читайте такожЗа добу від ворожих обстрілів на Донбасі постраждали четверо українських військових

Про це йдеться у зведенні прес-центру штабу ООС у Facebook. «Противник обстріляв українські позиції із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібрів 120 мм та 82 мм, а також протитанкового ракетного комплексу, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї», - йдеться у повідомленні.

Відео дня

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» біля Павлополя та двічі поблизу Старогнатівки противник обстрілював позиції Об’єднаних сил з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

По околицях Опитного окупанти задіяли великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» ворог двічі обстріляв оборонців Кримського, використавши міномети калібру 120 мм, а також гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю.

Поруч з Луганським окупанти тричі порушували режим припинення вогню, застосувавши 82 мм міномети, протитанковий ракетний комплекс, гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю.

«Внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець Об'єднаних сил дістав поранення», - йдеться у зведенні.

За даними розвідки, 12 травня українські військовослужбовці поранили п’ятьох російських окупантів.

Від початку поточної доби в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» біля Гнутового противник вів вогонь з автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

За поточну добу втрат серед українських захисників немає.

У штабі також додали, що випадків захворювання на коронавірусну інфекцію серед особового складу Об’єднаних сил не зафіксовано.