Військовий пояснив, наскільки важливу роль автомобілі від благодійників відіграють на фронті

Збройні сили України отримали чергове авто для передової за сприяння благодійного фонду Favbet Foundation – мікроавтобус Volkswagen Transporter.

Про це повідомив керівник підрозділу, для якого це вже сьоме авто від Favbet Foundation, військовий з позивним "Киянин".

"Авто – це логістика, це забезпечення, підвоз боєкомплекту, евакуація і багато всього, без чого не може функціонувати військовий підрозділ. Складно уявити, як би ми всі воювали на цих фронтах, пересувалися і робили дуже багато речей, як безпосередньо бойових, так і пов’язаних з бойовою роботою, без отаких автівок", – зазначив військовий.

Відео дня

Водночас він пояснив, наскільки важливу роль автомобілі від благодійників відіграють на фронті.

"Поки є взаємозв’язок між Збройними силами, волонтерським рухом, такими благодійними фондами як Favbet Foundation, ніякі орки зовнішні та ніякі орки внутрішні нас не здолають", – переконаний "Киянин".

Загалом з початку повномасштабного вторгнення ЗСУ та інші Сили оборони країни отримали за сприяння благодійного фонду Favbet Foundation понад 250 авто. Зокрема, 53 нових позашляховики Peugeot Landtrek отримали ударні роти "Армії дронів".

Крім того, ЗСУ отримали за сприяння фонду понад 130 дронів різного типу, в тому числі ударного. Сумарна допомога армії від Favbet Foundation склала понад 190 млн грн.

Favbet Foundation – благодійний фонд, заснований 2020 року. Він підтримує ініціативи у сфері освіти, здоров’я та спортивного розвитку.