На допомогу постраждалим вчасно прийшов екіпаж патрульної поліції з позивним «Легіон 313» / скріншот з відео

Троє дорослих чоловіків та 13-річний хлопчик провалилися під кригу на водоймі у Дніпрі.

Про це на своїй сторінці у Facebook розповів заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

«Як же легко втратити своє дорогоцінне життя... Достатньо просто піти прогулятись по тонкому льоду, як сьогодні зранку в місті Дніпро зробили троє дорослих чоловіків, які ще потягли за собою 13-річного хлопчика. І всі четверо провалилися під кригу. Ще 7-10 хвилин і всі б вони загинули від переохолодження», — написав Геращенко.

За його словами, на допомогу вчасно прийшов екіпаж патрульної поліції з позивним «Легіон 313», а саме патрульні Сергій Міняйло та Олег Предвічний. 

Читайте такожНебезпечна відлига: у Львові крига падає з дахів і трощить автомобілі (відео)За допомогою троса з лебідкою, драбини та мотузок, які надали небайдужі громадяни, правоохоронці почали витягувати людей. Поліцейські наскільки могли наблизилися до постраждалих по льоду та в першу чергу врятували дитину, після чого витягнули чоловіків, які вже з останніх сил трималися за кригу.

«Усіх потерпілих зі скаргами на самопочуття та переохолодженням каретами "швидкої" та екіпажем "Легіон 313" доставлено до лікарні. Дитину — до обласної дитячої лікарні, дорослих у приймальне відділення на вулицю Космічну, де їм буде надана медична допомога. Патрульні Сергій Міняйло та Олег Предвічний будуть представлені до відомчих нагород Національної поліції та МВС», — повідомив заступник міністра та закликав громадян не ходити тонкою кригою, особливо при плюсовій температурі.

фото facebook.com/anton.gerashchenko.7

Вас також можуть зацікавити новини: