У Львові безпритульним є де зігрітися та переночувати / Фото УНІАН

Пункт обігріву відкрили на вулиці Кирилівській, 3а. За потреби пункти обігріву розмістять і на вул. Личаківській, 56 та Тихій, 5, повідомляє прес-служба ЛМР.

Наразі у Центрі збільшилась кількість відвідувачів - на сьогодні там перебуває більше 50 осіб. Відтак, усі, кому це потрібно, можуть звертатись у пункт денного обігріву і у відділення нічного перебування безпритульних.

Читайте такожУ Львові помер знаменитий безпритульний

Відео дня

Як розповів в.о. директора Центру обліку та нічного перебування бездомних громадян Олександр Бородін, вдень тут на ІІ поверсі діє пункт денного обігріву, куди усі, хто цього потребує, можуть прийти погрітися і попити гарячого чаю. Відділення нічного перебування для безпритульних громадян, в якому особи можуть переночувати, отримати теплий одяг, санітарно-гігієнічні послуги, а також першу медичну допомогу, працює щоденно, з 20:00 до 08:00 год.

Якщо температура повітря знизиться до -10, то додатково, спільно з регіональним центром соціальної адаптації, відкриють пункт обігріву на і вул. Личаківській, 56 (у приміщенні Центру). Також, за необхідності, працюватиме пункт обігріву і на вул. Тихій, 5 (приміщення ЛКП «Княже місто»).

Також небайдужих мешканців просять допомогти: хто має змогу, може приносити у Центр теплий одяг і взуття, адже цих речей не вистачає.