Утром в районах Донецка стреляли из артилерии / фото

Про це повідомили в прес-службі Донецької міської ради. Згідно з повідомленням, ніч на 2 жовтня в місті пройшла неспокійно, "лунали поодинокі постріли з великокаліберної зброї, близько 4.00 ранку жителів багатьох районів розбудили залпи артилерії. Станом на 10.00 в Донецьку зберігається напружена обстановка".

Читайте такожУ Донецьку загинули 9 мирних мешканців, поранено 30. Бої тривають

У міськраді зазначили, що, незважаючи на це, працюють комунальні служби та аварійні бригади підприємств. У місті відновлюють пошкоджені газові мережі в Петровському районі.

Відео дня

Проте, як і раніше, через бойові дії, обмежена географія відновлювальних робіт в північній частині Куйбишевського та Київського районів міста. В Донецьку поки без газопостачання залишаються 4479 абонентів, серед них 3333 - будинки приватного сектору, 21 - багатоквартирний будинок і 30 підприємств.

У міськраді також констатували, що вчора о 18.00 було обстріляне селище шахти Абакумова в Кіровському районі. Інформація про руйнування ще уточнюється, але на даний момент відомо про те, що снарядом пошкоджено 2-поверховий багатоквартирний житловий будинок по вулиці Кірова.