Оксана Марченко и Виктор Медведчук / Oksana Marchenko, Facebook

Поки кума Путіна Віктора Медведчука шукають правоохоронці, його дружина Оксана Марченко імовірно перебуває у Хорватії.

Читайте такожПроект "Промінь": СБУ повідомила про підготовку Медведчуком мережі російського впливу в Україні

Про це повідомляється у сюжеті ТСН. Зазначається, що зранку Марченко опублікувала у своєму Instagram фото з краєвидами, морем і квітами. Геолокація в дописі була визначена як територія Хорватії.

Відео дня

Тим часом самого Медведчука шукають правоохоронці, аби вручити йому повідомлення про підозру. Підозра народним депутатам Віктору Медведчуку і Тарасу Козаку стосується трьох епізодів.

Справа проти Медведчука: що відомо

  • Сьогодні, 11 травня, генпрокурор Ірина Венедіктова підписала повідомлення про підозру в державній зраді депутатам від ОПЗЖ Медведчуку і Тарасу Козаку.
  • Також вона повідомила, що за результатами обшуків місцезнаходження Медведчука не встановлено, і тому СБУ вживає заходів зі встановлення його місця перебування та вручення клопотання про тримання під вартою.
  • Як повідомило джерело УНІАН, правоохоронці проводять обшуки у помешканнях Медведчука за двома адресами у Києві та в офісі ОПЗЖ на вулиці Велика Васильківська.

Марченко в політиці

  • 19 лютого Рада національної безпеки і оборони ухвалила рішення про застосування санкцій проти голови політради партії "Опозиційна платформа - за життя" Віктора Медведчука та його дружини Оксани Марченко.
  • Наступного дня Марченко заявила, що вступає в партію Медведчука - ОПЗЖ.