REUTERS

Про це пише Русская служба BBC.

Офіційний представник міністерства оборони РФ Ігор Конашенков заявив, що доручення Путіна виконується. Він нагадав, що в Сєвєроморськ повертаються кораблі Північного флоту Росії, в тому числі авіаносний крейсер "Адмірал Кузнєцов", про що Fox News, "як і практично всі світові ЗМІ", повідомляли у своїх новинах.

За словами генерала Конашенкова, авіабазу Хмеймім в провінції Латакія покинули перші шість бомбардувальників Су-24. Те, що з Росії прилетіли на базу чотири нових штурмовика Су-25, представник міноборони назвав "плановою ротацією авіатехніки", анонсувавши продовження "виведення російських літальних апаратів".

Відео дня

Читайте також"Друг Путіна" Фійон переможе Ле Пен у другому турі виборів президента Франції - Reuters

Про нарощування російської військової присутності в Сирії Fox News повідомив з посиланням на двох американських чиновників. Співрозмовники каналу повідомили про направлення на базу Хмеймім чотирьох штурмовиків Су-25 в минулий понеділок. Один з джерел каже, що літаки зробили зупинку в Ірані для дозаправки.

Штурмовики Су-25 використовуються для вогневої підтримки з повітря при наступальних операціях."Росіяни заявили, що вони відходять, але ми не бачимо ніяких підтверджень цьому. Навпаки, ми бачимо нові свідоцтва про їх прибуття", - сказав співрозмовник Fox News.