Карантин можна пережити у "планці". Відеоуроки, тренування онлайн - спочатку все це було незвично, але поступово до цього звикаєш. Не до "планки", а до онлайн режиму.

Про це йдеться у сюжеті ТСН.

На онлайн-тренування давно перейшли і прихильники єдиноборств, і ті, хто займається йогою або ж танцями.

Читайте такожЕксперти розповіли, як уникнути безсоння під час карантину

Тренери кажуть, що для підтримання форми своєї ваги та кімнатної площі цілком достатньо. 

Проте далеко не всі дотримуються карантинних обмежень, зокрема щодо перебування вдома або прогулянок парками.

Фітнес-тренери переконують: вправи, здоровий сон, збалансоване харчування і ваш імунітет буде міцним, як у марафонця. А от бігуни переконані, що легені таки варто тренувати, адже їх коронавірус вражає чи не найбільше. Спортсмени переконані, що карантин скінчиться, а форма залишиться.

Як повідомляв УНІАН, 11 березня Кабінет міністрів через поширення коронавірусу ухвалив рішення запровадити в Україні карантин з 12 березня по 3 квітня, пізніше продовжив його до 24 квітня.

У МОЗ повідомили, що на найближчому засіданні уряду пропонуватимуть продовжити карантинні заходи до 12 травня.

У Києві уже розробили план поетапного послаблення карантинних обмежень. Послабити обмежувальні заходи у столиці планують через кілька тижнів після досягнення піку захворювання на COVID-19, що очікується через тиждень-два.

Нагадаємо, станом на 21 квітня в Україні зафіксовано 6 тис. 125 випадків коронавірусної хвороби COVID-19, з них 61 летальний, 367 пацієнтів одужали.

Читайте також: