Чоловік від удару помер / фото dnepr24.com.ua

У місті Ізмаїл Одеської області підліток завдав смертельного удару в голову чоловікові, який зробив зауваження через галасливу поведінку.

Як повідомили УНІАН в Ізмаїльському відділі поліції, інцидент стався поточного тижня у дворі багатоповерхового житлового будинку на проспекті Миру.

За попередніми даними, пізно ввечері група підлітків перебувала у зазначеному дворі, біля дитячого майданчика. Вони голосно кричали, використовували нецензурну лексику тощо. Один з місцевих жителів - 48-річний чоловік - підійшов до компанії та попросив поводитися тихіше.

Відео дня

Читайте такожНа Дніпропетровщині батько школяра втрутився у дитячий конфлікт і побив п'ятикласника

За словами очевидців, підлітки оточили його, і один з неповнолітніх вдарив чоловіка в голову.

«Був конфлікт, один з підлітків вдарив по голові, після чого чоловік знепритомнів. Швидку допомогу викликали очевидці, які говорять, що після того, як потерпілий впав, компанія з місця пригоди зникла. Чоловік помер в лікарні», - повідомили у відділі.

У поліції додали, що за фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, вчинене групою осіб, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.

За словами представника відділу, на сьогодні встановлено ​​групу підлітків, вік яких близько 14-16 років. Призначено судово-медичну експертизу.

Встановлюються обставини й причини конфлікту.

За словами місцевих жителів, компанія підлітків часто з'являлася у дворі житлового будинку, зухвало поводилася, на зауваження не реагувала.

Раніше у Кропивницькому Кіровоградської області зафіксовано черговий випадок булінгу — цього разу постраждав третьокласник.