У мережі показали, як у чернігівському маркеті зловмисник біля каси бив копа / Скріншот

У супермаркеті Чернігова зловмисники притягли до каси поліцейського, схилилися над ним, намагалися підняти, але впустили на підлогу.

Один зі зловмисників впав разом із копом, свідчить відео з місця злочину, яке опублікував Telegram-канал "Всевидящее ОКО".

На відео також видно, що потім невідомий почав бити лежачого кулаком. Після цього постраждалий подавав ознаки життя.

Варто зазначити, що під час побиття супермаркет не був геть пустим – кілька покупців йшли до каси, було видно касира, однак ніхто не зупинив зловмисників.

Після побиття копа невідомі просто пішли геть, а постраждалий залишися на підлозі.

На каналі йдеться, що спочатку один з поліцейських бився з малолітнім сам на сам, а потім зловмисник позвав на підмогу п’ятьох невідомих, і після цього копів почала бити компанія.

У Чернігові забили на смерть поліцейського – головні подробиці злочину

Раніше стало відомо, що у Чернігові вночі на вул. Незалежності група молодиків побила поліцейських, які були у відпустці. Один з постраждалих помер, а ще один – опинився у реанімації.

Правоохоронці затримали шістьох підозрюваних, кілька осіб – неповнолітні.

За відомостями журналістів, причиною нападу на копів стало зауваження, зроблене молодикам в супермаркеті. ЗМІ писали, що зловмисники напали на поліцейських біля супермаркету. 

У результаті побиття у Чернігові загинув 30-річний капітан Артур Єрохін. У правоохоронця залишилася дружина і двоє маленьких дітей.

Розпочато провадження за п. 12 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу (Умисне вбивство, вчинене за попередньою змовою групою осіб). Максимальне покарання за таке правопорушення – довічне ув'язнення.