Живий квартал Respublika: відкриття масштабного проекту від КАН

7 вересня відбулося велике відкриття нового житлового комплексу “Республіка” від компанії KAN, що розташований біля станції метро “Теремки”. Будівництво завершилося навіть раніше зазначених строків, бо такий підхід до термінів здачі та якості об'єктів лежить в основі філософії компанії KAN.

В Respublika все відкрито для нових звичок, нових ідей і нових вражень. Тут можна почати бігати зранку, знайти компанію, щоб грати в баскет після роботи, зустріти майбутнього бізнес-партнера і нарешті завести собаку, про якого давно мріяли. Це місце відпочинку та підзарядки для тих, хто щодня рухає та заряджає Київ.

Завдяки великій площі та малоповерховості, від 8 до 10 поверхів, вдалося створити комфортне середовище, в якому люди не обмежені стінами своїх квартир. Неординарність архітектури будинків підкреслена за допомогою заокругленості фасадів, що нагадують айфони та трендовим кольорам.

Відео дня
Живий квартал Respublika: відкриття масштабного проекту від КАН

Клієнти в залежності від складу сім`ї  мають можливість індивідуального підбору планування PRO-квартир, що були розроблені разом із archimatika. Має квартал й розвинену інфраструктуру: “Академія спорту А+” з гольфом, баскетбольними, футбольними, волейбольними полями та першими в Україні кортами для паддл-тенісу; власна BBQ зона; надзвичайні дитячі ігрові зони та атракціони; Public center та інше. Вже ведеться реалізація дитячого садочку та школи. Приємно здивувала можливість безкоштовно користуватися велосипедами, гіроскутерами, тенісними ракетками, м’ячами та іншим необхідним інвентарем для заняття спортом в будь-який час.

Велику увагу у KAN приділяють добросусідству, тож Respublika теж стала місцем, де друзі стають сусідами, а сусіди — друзями. Для активного нетворкінгу мешканців у комплексі реалізують Publik Center. Він складається з декоративно-ландшафтної частини, великого дитячого клубу та майданчику, навколо яких побудовані «острівці» ресторанів, затишних кафе і магазинів. Вже у день відкриття гості опинилися в оазі природи і тіні дорослих дерев та кущів. Мешканцям Resublika не довелося чекати 10 років, як це буває зазвичай, щоб побачити 7-ми метрові дерева у дворі новобудови.

Живий квартал Respublika: відкриття масштабного проекту від КАН

На честь відкриття комплексу компанія KAN Development влаштувала велике добросусідське свято за участю Наталії Могилевської, зірки серіалу «Школа» Анни Трінчер та відомої блогерки Джері Хейл. Також було багато спортивних виступів та майстер-класів з гольфу, баскетболу, футболу, волейболу та паддл-тенісу. А хедлайнером свята став гурт співробітників девелопера KAN Voices на чолі з засновником компанії Ігорем Ніконовим.

Не забули на святі і про малеч: шалена 7-ми метрова фото-зона, величезний твістер, надувні дитячі батути, наукові шоу, квест кімнати, роллердром та парк веломобілів й навіть станція яскравого стилю, де можна було пофарбуватися у будь-який колір. Дорослі теж часу не гаяли, на повну смакували в зонах BBQ та фудкортах. А ввечері для всіх вболівальників футболу разом з телеканалом Футбол було організовано перегляд переможного матчу Україна-Литва.