фото iZac

До презентації смартфонів iPhone нового покоління залишилося ще кілька місяців, але вже почали з'являтися макети iPhone 12, виконані на базі схем, що потрапили до інтернету.

Читайте такожПрезентацію нового iPhone можуть перенести через коронавірус - Bloomberg

Про це повідомляє портал ITC.ua.

Відео дня

"Зокрема, був виготовлений макет 5,4-дюймової версії смартфона, розміри якого потім порівняли з пристроями iPhone SE та iPhone 7. Порівняння провів один з учасників форуму MacRumors з ніком iZac, який купив макет майбутнього смартфона", - йдеться в повідомленні.

фото iZac

Ймовірно, Apple позиціонуватиме 5,4-дюймовий iPhone 12 як заміну пристроїв iPhone SE та iPhone 7. Він орієнтований на користувачів, які шукають смартфон з сучасним дизайном і невеликими розмірами.

"iZac зазначає, що такий макет такого апарату легко утримувати, і працювати з ним однією рукою досить комфортно. Завдяки квадратному профілю та пласким поверхням смартфон зручно тримати в руці. Що стосується розмірів, 5,4-дюймовий iPhone 12 трохи більше у порівнянні з оригінальним iPhone SE і водночас має компактніший профіль у порівнянні з iPhone 7", - підкреслює видання.

фото iZac

Слід зазначити, що макет смартфона виготовлений на базі витоків схем та рендерів. Не можна виключати, що фактичні розміри пристрої будуть відрізнятися на кілька міліметрів.

фото iZac

Як очікується, цього року Apple випустить одразу чотири варіанти iPhone 12. Крім 5,4-дюймового iPhone, Apple запропонує користувачам 6,1-дюймовий iPhone 12, а також дві версії iPhone 12 Pro з 6,1-дюймовим та 6,7-дюймовими дисплеями. Передбачається, що усі чотири новинки отримають OLED дисплеї та підтримку зв'язку 5G. Чутки також стверджують, що цього року Apple відмовиться від комплектного зарядного пристрою.