Motorola представила нові смартфони / фото Motorola

В рамках бренду Motorola анонсовані два нових смартфони Moto G Fast і Moto E. Ці новинки є доступними масовими рішеннями.

Читайте такожСвітові поставки смартфонів цього року впадуть майже на 12% - дослідження

Модель Moto G Fast позиціонується як «швидкий» смартфон за доступною ціною. Він оснащений 8-ядерним процесором Snapdragon 665, оперативною пам'яттю об'ємом 3 ГБ і вбудованою флеш-пам'яттю ємністю 32 ГБ. У пристрої використовується 6,4-дюймовий дисплей з роздільною здатністю HD+ (1560×720 пікселів) і співвідношенням сторін 19:9, пише itc.ua. В лівому верхньому кутку екрану є наскрізний отвір для фронтальної 8-мегапіксельної камери. На задній панелі розташована потрійна камера. Вона включає головний модуль на базі 16-мегапіксельного сенсора та об'єктива з діафрагмою f/1.7, надширококутний модуль (8 Мп, f/2.2) і 2-мегапіксельний сенсор аналізу глибини сцени, що знімається. Ємність комплектного акумулятора становить 4000 мАгод. За запевненням виробника, його ємності достатньо для двох днів роботи в автономному режимі, чому сприяє невисоке розширення дисплея та економний процесор. Підтримується зарядка потужністю 10 Вт. Смартфон Moto G Fast вже доступний для попереднього замовлення за ціною $199, і тепер він є найбільш доступним представником лінійки Moto G. Його поставки почнуться з 12 червня. Ця модель пропонується тільки в білому (Pearl White) варіанті колірного виконання корпусу.

Відео дня
фото Motorola

Смартфон Moto E є більш доступним пристроєм, який орієнтований на невимогливих користувачів. Пристрій оснащується 6,2-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю HD і співвідношенням сторін 19:9. Дисплей має каплеподібний виріз у верхній частині. В цьому випадку застосовується зовсім не новий 8-ядерний процесор Snapdragon 632, всього лише 2 ГБ оперативної пам'яті та 32 ГБ вбудованої флеш-пам'яті. Пристрій отримав подвійну основну камеру. Головний 13-мегаписельный модуль (об'єктив з діафрагмою f/2.2, фазовий автофокус) доповнено 2-мегапіксельним сенсором для аналізу глибини сцени, що знімається. Фронтальна камера – 5-мегапіксельна. Батарея має ємність 3550 мАгод. За запевненням виробника, вона забезпечує до 42 годин роботи в автономному режимі. На вибір користувачів пропонуються варіанти забарвлення корпусу Midnight Blue і Pink Champagne. Смартфон Moto E також вже став доступний для попереднього замовлення, а його фактичні поставки почнуться 12 червня. Купити цю модель можна буде за рекомендованою ціною $149.